Om oss

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som levererar efter kundens behov med hög lyhördhet och kvalitet. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del består av hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställ i egen regi. Sedan dess har hyr-rekrytering varit ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat-samt kundperspektiv där lösningarna omfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt över hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås och vår verksamhet har fortsatt att växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat. Våra rekryteringskonsulter har både en bred och djup kunskap inom personallösningar men också en förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar, då det ger ett större och vidare perspektiv får både kunder och kandidater. Trots att marknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än den gjorde vi starten fortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q ska fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Det viktigaste för oss är inte att vara störst utan att utvecklas inom det vi arbetar med – och ha kul på arbetet!

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som med hög lyhördhet och kvalitet levererar efter kundens behov. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del skett utifrån hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställa i egen regi. Hyr-rekrytering har därför varit och är ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat- och kundperspektivet där lösningarna omfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt placerade i hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås där vår verksamhet har fortsatt att växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat. Våra rekryteringskonsulter har bred och djup kunskap inom personallösningar och god förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar, då det ger ett större och vidare perspektiv för både kunder och kandidater. Trots att marknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än vad den gjorde vid starten fortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q kommer fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Med vår företagsstruktur har vi dessutom stora möjligheter att anpassa vårt koncept och erbjuda skräddarsydda personallösningar. 

Vår historia

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som levererar efter kundens behov med hög lyhördhet och kvalitet. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del består av hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställ i egen regi. Sedan dess har hyr-rekrytering varit ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat-samt kundperspektiv där lösningarnaomfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt i hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås och vår verksamhet har fortsattatt växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat.Våra rekryteringskonsulter har både en bred och djup kunskap inom personallösningar men också en förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar,då det ger ett större och vidare perspektiv får både kunder och kandidater.Trots attmarknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än den gjorde vi startenfortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q ska fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Det viktigaste för oss är inte att vara störst utan att utvecklas inom det vi arbetar med –och ha kul på arbetet!

LINKÖPINGSKONTORET

Åsa Gustafsson

VD

Åsa har under flera år arbetat inom olika internationella teknikföretag med personalfrågor, affärsjuridik, ekonomi och strategifrågor samt rekrytering- och interimslösningar. Åsa har magisterexamen i ekonomi från Linköpings universitet och har även läst Entreprenörskapsprogrammet. Hon är certifierad styrelseledamot genom StyrelseAkademien och ALMI. 

Hanna Lorin

Administratör / ekonomi

Hanna är ansvarig för ekonomi och de administrativa uppgifterna på Q. Hanna har utbildning inom affärsekonomi.  

Linda Johansson

Kontorschef / Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Linda arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Linda har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Hon har en HR-utbildning från Linköpings universitet. Linda är kontorschef och utgår från Östergötland.

Ebba Klang

Rekryteringsassistent

Ebba arbetar med att hitta och attrahera kandidater samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Ebba har tidigare arbetat inom serviceyrken.

Vakant

Konsultansvarig / Rekryteringskonsult

Vakant

Ebba Bodestig

HR-assistent / Researcher

Ebba arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon studerar parallellt med inriktning HR på Linköpings universitet. 

MÄLARDALSKONTORET

Henrik Nitz

VD och delägare i Q i Mälardalen AB

Henrik har arbetat inom flertalet internationella företag så som IVECO och Toyota Material Handling då framför allt med försäljning. Under ett antal år arbetade han med säkerhet bl.a. på Arlanda Flygplats. Han började sin bana i inom rekrytering och interimslösningar 2002 och har lång erfarenhet av branschen. Henrik har läst sociologi i Lund.

STOCKHOLMSKONTORET

Linda Johansson

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Linda arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Linda har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Hon har en HR-utbildning från Linköpings universitet. 

Ebba Bodestig

HR-assistent / Researcher

Ebba arbetar med att hitta och attrahera kandidater samt att matcha rätt kandidat till rätt kund

Övriga länkar

Personalhandbok

Ladda ner vår personalhandbok via länken nedanför.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster här.

Logga in.

Detta är en inloggnignssida för våra anställda. 
Om du har ett inlogg kan du logga in till höger.