Om Q

Vår historia

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som levererar efter kundens behov med hög lyhördhet och kvalitet. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del består av hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställ i egen regi. Sedan dess har hyr-rekrytering varit ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat-samt kundperspektiv där lösningarna omfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt över hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås och vår verksamhet har fortsatt att växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat. Våra rekryteringskonsulter har både en bred och djup kunskap inom personallösningar men också en förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar, då det ger ett större och vidare perspektiv får både kunder och kandidater. Trots att marknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än den gjorde vi starten fortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q ska fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Det viktigaste för oss är inte att vara störst utan att utvecklas inom det vi arbetar med –och ha kul på arbetet!

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som med hög lyhördhet och kvalitet levererar efter kundens behov. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del skett utifrån hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställa i egen regi. Hyr-rekrytering har därför varit och är ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat- och kundperspektivet där lösningarna omfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt placerade i hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås där vår verksamhet har fortsatt att växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat. Våra rekryteringskonsulter har bred och djup kunskap inom personallösningar men också en god förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar, då det ger ett större och vidare perspektiv för både kunder och kandidater. Trots att marknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än vad den gjorde vid starten fortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q kommer fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Med vår företagsstruktur har vi dessutom stora möjligheter att anpassa vårt koncept och erbjuda skräddarsydda personallösningar. 

Vår historia

Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som levererar efter kundens behov med hög lyhördhet och kvalitet. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del består av hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställ i egen regi. Sedan dess har hyr-rekrytering varit ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat-samt kundperspektiv där lösningarnaomfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt i hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås och vår verksamhet har fortsattatt växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat.Våra rekryteringskonsulter har både en bred och djup kunskap inom personallösningar men också en förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar,då det ger ett större och vidare perspektiv får både kunder och kandidater.Trots attmarknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än den gjorde vi startenfortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q ska fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Det viktigaste för oss är inte att vara störst utan att utvecklas inom det vi arbetar med –och ha kul på arbetet!

LINKÖPINGSKONTORET

Åsa Gustafsson

VD

Åsa har under flera år arbetat inom olika internationella teknikföretag med personalfrågor, affärsjuridik, ekonomi och strategifrågor samt rekrytering- och interimslösningar. Åsa har magisterexamen i ekonomi från Linköpings universitet och har även läst Entreprenörskapsprogrammet. Hon är certifierad styrelseledamot genom StyrelseAkademien och ALMI. 

Oliver Zakrisson

HR-administratör / Ekonomiansvarig

Oliver är ansvarig för ekonomi och de administrativa uppgifterna på Q. Oliver har examen inom Affärsekonomi och har tidigare jobbat med administrativa uppgifter och ekonomi inom producerande företag.  Oliver har också erfarenhet av ledningsuppdrag. 

Kajsa Folkeson

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Kajsa arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund och jobbar även som konsultansvarig. Kajsa har en utbildning inom HR och sociologi samt har tidigare arbetat inom service. 

Emil Qvist

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Emil arbetar med att hitta och attrahera kandidater samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Emil har en kandidatexamen från Linköpings universitet med inriktning på sociologi och har tidigare erfarenhet som elektriker.

Jenny Bengtsson

Konsultansvarig / Rekryteringskonsult

Jenny arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon har studerat med inriktning HR på Linköpings universitet och har innan sina studier arbetat inom en internationell marknad-, och säljorganisation. 

För närvarande föräldraledig. 

Vanessa Backlund

Junior rekryteringskonsult / Researcher

Vanessa arbetar med att hitta och attrahera kandidater samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Vanessa har en kandidatexamen från Linköpings universitet med inriktning på HR och har tidigare erfarenhet inom coachning och matchning.

MÄLARDALSKONTORET

Henrik Nitz

VD och delägare i Q I Mälardalen AB

Henrik har arbetat inom flertalet internationella företag så som IVECO och Toyota Material Handling då framför allt med försäljning. Under ett antal år arbetade han med säkerhet bl.a. på Arlanda Flygplats. Han började sin bana i inom rekrytering och interimslösningar 2002 och har lång erfarenhet av branschen. Henrik har läst sociologi i Lund.

STOCKHOLMSKONTORET

Hanna Sliew

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Hanna arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hanna har en utbildningsbakgrund inom personal och arbetsliv samt har tidigare erfarenheter inom HR.

Rebecca Nordström

HR-assistent / Researcher

Rebecca arbetar med att hitta och attrahera kandidater samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Rebecca studerar ekonomi och har tidigare erfarenhet inom sälj. 

Övriga länkar

Personalhandbok

Ladda ner vår personalhandbok via länken nedanför.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster här.

Logga in.

Detta är en inloggnignssida för våra anställda. 
Om du har ett inlogg kan du logga in till höger.