Medarbetare

LINKÖPINGSKONTORET

Åsa Gustafsson

VD

Åsa är VD för Q Bemanning & Rekrytering. Hon har under flera år arbetat inom olika internationella teknikföretag med personalfrågor, affärsjuridik, ekonomi och strategifrågor samt bemanning och rekrytering. Åsa har magisterexamen i ekonomi från Linköpings universitet och har även läst Entreprenörskapsprogrammet. Hon är certifierad styrelseledamot genom StyrelseAkademien och ALMI.

Linn Lundahl

Administratör

Linn är ansvarig för de administrativa uppgifterna på Q. Linn har examen från Linköpings universitet med inriktning HR och har även studerat ekonomi. Linn arbetar även gentemot Örebro/Västeråskontoret samt Västra Götalandskontoret. 

Jenny Bengtsson

Konsultansvarig / Rekryteringskonsult

Jenny arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon har studerat med inriktning HR på Linköpings universitet och har innan sina studier arbetat inom en internationell marknad-, och säljorganisation. Jenny arbetar även gentemot Örebro/Västeråskontoret.

Sophia Silfvercrantz

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Sophia arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Sophia har en akademisk bakgrund inom psykologi och ekonomi har studerat beteendevetenskap och HRM på Linköpings universitet samt har tidigare erfarenhet från serviceyrken.

Agnes Aksoy

Kundansvarig / Rekryteringskonsult

Agnes arbetar med försäljning mot såväl nya som befintliga kunder samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Agnes har tidigare erfarenhet inom försäljning och kundservice samt är utbildad inom kommunikation och marknadsföring. 

VÄSTERÅS- & ÖREBROKONTOREN

Henrik Nitz

VD och delägare i Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB

Henrik har arbetat inom flertalet internationella företag så som IVECO och Toyota Material Handling då framför allt med försäljning. Under ett antal år arbetade han med säkerhet bl.a. på Arlanda Flygplats. Han började sin bana i inom rekrytering och bemanning 2002 och har lång erfarenhet av branschen. Henrik har läst sociologi i Lund.

Jenny Bengtsson

Konsultansvarig / Rekryteringskonsult

Jenny arbetar med att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon har studerat med inriktning HR på Linköpings universitet och har innan sina studier arbetat inom en internationell marknad-, och säljorganisation. Jenny arbetar även gentemot Linköpingskontoret.

Linn Lundahl

Administratör

Linn är ansvarig för de administrativa uppgifterna på Q. Linn har examen från Linköpings universitet med inriktning HR och har även studerat ekonomi. Linn arbetar även gentemot Linköpingskontoret samt Västra Götalandskontoret.

VÄSTRA GÖTALANDSKONTORET

Matilda Lindkvist

Regionchef Västra Götaland

Matilda är ansvarig för vår Västra Götaland region och arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder samt att matcha rätt kandidat till rätt kund. Matilda har en akademisk bakgrund och gedigen erfarenhet från roller som projektledare som också inkluderat rekrytering av specialister.

Logga in.

Detta är en inloggnignssida för våra anställda. 
Om du har ett inlogg kan du logga in till höger.