Konsult hos Q

Är du ute efter nya utmaningar, vill ta nästa kliv i karriären eller besitter expertkompetens? Då kanske konsultrollen är något för dig!

Att vara konsult hos oss innebär att du är anställd genom Q Bemanning & Rekrytering men arbetar ute hos något av våra kundföretag. Som konsult får du möjligheten att utvecklas inom din yrkesroll på ett företag som behöver din kompetens. Vi samarbetar med många intressanta kundföretag och våra uppdrag täcker en mängd yrkeskategorier. Du får möjligheten att arbeta på korta eller långa uppdrag där du har chansen att visa vem du är och vad du går för.

Som anställd hos oss har du en nära kontakt med din konsultansvarige och kan alltid höra av dig vid frågor eller funderingar. Eftersom vi är ett auktoriserat bemanningsföretag omfattas du av kollektivavtalens villkor för exempelvis lön, försäkringar, pension och semester. Det är alltså tryggt att vara anställd hos oss.

Vi på Q Bemanning & Rekrytering prioriterar hög trivsel, rättvisa villkor och nära relationer – något du som konsult kommer att märka!

Nedan kan du läsa kommentarer från våra konsulter och kandidater:

Jag vill passa på att tacka för den här tiden på Q Bemanning. Tack vare er fick jag mitt första riktiga jobb och jag tycker att ni skötte hela processen väldigt snabbt och professionellt. 

– Konsult som hyrrekryterats till kund i södra Östergötland.