Vi på kontoren

LINKÖPINGSKONTORET


loggan färgÅsa Gustafsson, VD
Åsa är VD för Q Bemanning & Rekrytering. Hon har under flera år arbetat inom olika internationella teknikföretag med personalfrågor, affärsjuridik, ekonomi och strategifrågor samt bemanning och rekrytering. Åsa har magisterexamen i ekonomi från Linköpings universitet och har även läst Entreprenörskapsprogrammet. Hon är certifierad styrelseledamot genom StyrelseAkademien och ALMI.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 013 – 470 39 01

 

loggan färgLinnea Claesson, administratör
Linnea är ansvarig för de administrativa uppgifterna på Q. Hon har  ekonomibakgrund och har senast arbetat inom handel.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 013-470 39 02

 


Petra Staaf, konsultansvarigloggan färg/rekryterare
Petra arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder. I hennes arbetsuppgifter ingår också att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon har studerat Human Resource Management i Kalmar och har också tidigare erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Petra arbetar även gentemot Örebro/Västeråskontoret.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 013-470 39 05

 

loggan färg

Ann Kugelberg, kundansvarig/rekryterare
Ann arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder. I hennes arbetsuppgifter ingår också att matcha rätt kandidat till rätt kund. Ann har studerat med inriktning mot HR/ekonomi och har tidigare arbetat inom olika serviceyrken.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
 Telefonnr: 013-470 39 06

Ellen Mårtensson, kundansvarigloggan färg
Ellen arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder. I hennes  arbetsuppgifter ingår också att matcha rätt kandidat till rätt kund. Ellen har innan och under studieperioden arbetat inom olika företag och senast studerat maskinteknik på Linköpings universitet.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 013-470 39 00

 

 

VÄSTERÅS- & ÖREBROKONTOREN


Henrik Nitz,
loggan färgVD och delägare i Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB
Henrik har arbetat inom flertalet internationella företag så som IVECO och Toyota Material Handling då framför allt med försäljning. Under ett antal år arbetade han med säkerhet bl.a. på Arlanda Flygplats. Han började sin bana i inom rekrytering och bemanning 2002 och har lång erfarenhet av branschen. Henrik har läst sociologi i Lund.


Mail
: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 019-760 20 91

Petra Staaf, konsultansvarigloggan färg/rekryterare
Petra arbetar med försäljning mot nya och befintliga kunder. I hennes arbetsuppgifter ingår också att matcha rätt kandidat till rätt kund. Hon har studerat Human Resource Management i Kalmar och har också tidigare erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Petra arbetar även gentemot Linköpingskontoret.

Mail: fornamn.efternamn[at]qbemanning.se
Telefonnr: 013-470 39 05